Navštíveno 1204x

Zřejmě sem naletěl na Aukru podvodníkovi. Chtěl jsem koupit Motorolu L7, když jsem jí kupoval měl asi 11 kladných hodnocení, tak si řikám ok. Peníze pošlu dopředu ale už 3 neděle čekám a nic, stále výmluvy že zítra a pak že má problémy s expedicí, že to pošle i s dárkem Motorolou F3.....
Nemůžete se někdo podívat ze Zlína kdo bydlí jestli v ulici Obeciny 3635 bydlí nějakej Julina??? Chci na něj podat trestní oznámení, nebo si tam k němu zajet protože policie s tim stejně udělá kulový.... ale jen abyhc věděl že tam nějakej Julina bydlí.... pak budu zvažovat co dál...

19.04.2007, 21:33 |
Kesam Hmm dat mu do cumaku:-)))
Nevím, nakolik uspěješ s "trestním" oznámením, když hodnota telefonu ztěží dosáhne 5.000,-.
Každopádně přeji , ať to dobře dopadne.
Tak ono by mohlo zapůsobit, když na něj bude tukat PČR,ale je nás více kdo nic nedostal.... a to už je na hromadný trestní oznámení, jsem s dalšími v kontaktu

19.04.2007, 22:03 |
soda ja na aukru koupil pred rokem elektroniku od uzivatele ktery tam do te doby v pohode prodaval. v dobre vire jsem mu poslal 3600kc a od te doby jsem nevidel ani penize ani zbozi. trestni oznameni jsem podal a nebyl jsem sam, ale pochybuji, ze to k necemu bude. mozna jsem mu prihorsil az si pujde sednout, ale to je tak vsechno. akorat jsem kvuli tomu mel starosti, protoze me dvakrat uhaneli benga kvuli vypovedi
doufam, ze svoje zbozi, nebo penize jeste uvidis, ja uz asi ne. lidi jsou svine :-(

19.04.2007, 22:23 |
Tony (M)
Sakra, primo ze Zlina bohuzel nejsem, jinak bych se mrknul...
já do Zlína jezdím, tak bych se ti na tu adresu mohl zeptat a popřípadě kdybych to našel, tak se juknu ;-)

19.04.2007, 22:36 |
Tony (M)
Mishan: tady je link na mapu
[ Link ] od VS je to hned na zacatku Zlina po leve strane.

19.04.2007, 22:40 |
Adler v pondeli se ti tam klidne mrknu ...
Tony: hmm, tak to netuším kde by mohlo býti ;-)

20.04.2007, 04:39 |
Matco Obeciny...to uz je nazev sam o sobe....neverim, ze jeste neco uvidis nazpet...vim kdo tam bydli...teda aspon bydlel...pokud nekoho nenajdes, dej me vedet....posleme tam Zlinskou mafii...
2 Prochy : žes nenapsal včera - jel jsem okolo .... dneska se tam nedostanu ani tu nemám foťák .... přes víkend bych se tam možná dostal .... když né,tak nejpozději v úterý ....
Prochy:I mně se stal podobný případ ale na hyperinzerci.Poslal jsem borcovi na účet prachy za nokii 6280 a dodnes nejsou ani prachy ani mobil.Je to více jak 2 měsíce zpátky.
Tak já už jsem se s penězma rozloučil, ale jen tak z principu a zvědavosti bych rád viděl, jestli tam bydlí, když bude někdo od té dobroty, tak bych byl moc vděčný....
JJ zname, na aukru jsem koupil notas za 15tis... No doma sem mel krasne zlate stranky a par knizek...
Mluvil sem teď s bráchou a ještě dnes maximálně zítra se tam skočí podívat.

20.04.2007, 12:21 |
Mario Matco dlouhoprsťák velí mafii po celém světě :D
Ono taky "poslat peníze předem"...to už je pojem sám o sobě. Ale snad jsi se poučil a už to příště neuděláš.
Jsem zlinak.
Nejmenuje se nahodou Tomas Julina?

22.04.2007, 20:56 |
Tomcat | Upraveno: 2007-04-22 21:02:50
Brácha taky naletěl (cca 14 dní). Koupil zesik 2x 250 W za 4500,- ; domů mu přišla troska s přestříhaným spáleným vinutím a na škvarek spečenýma tranzistorama >:(. Toho hajzla dostat, tak bude měsíc srkat slánkou.
jak jsem slíbil ... aneb musíme si pomáhat ... :-)

03.05.2007, 21:33 |
sto Jsem bohuzel jeden z duverivych blaznu, kteri naleteli. Nejsem v tom sam, jsou tu dalsi a mame stranky
[ Link ]
no jeste by myslim stalo za to, kdyby nekdo sehnal foto samotneho pana Juliny... pak by myslim mela baseballova palka snadnejsi cil...

03.05.2007, 23:50 |
sto Takze nakonec přecejen násilí? No koneckonců co jiného s ním...

04.05.2007, 00:07 |
JP Tak jestli je vás víc, nebude problém se dostat přes 5.000 - jestliže ten člověk existuje v reálu pod stejným jménem a adresou, dá se to z něj dostat i legálně...

04.05.2007, 00:34 |
Rudi koukám, že tam toho má hodně, ale jinak klasika na aukru - velice levný mobily a jen platba na účet, to už je samotné varování...